مشاوره در واتس اپ

جراحی گوش

جراحی گوش

جراحی گوش : زیبایی برای تمام افراد مهم است و همواره به دنبال روش هایی هستند که منجربه افزایش زیبایی چهره شوند و همین امر منجربه محبوبیت جراحی های زیبایی شده است.

جراحی زیبایی گوش یا اتوپلاستی به منظور بهبود مشکلات ظاهری گوش انجام می شود و مهم ترین مزیت آن ، ماندگاری دائمی نتیجه اتوپلاستی می باشد.

جراحي گوش شامل موارد درمانی و زیبایی می شود ولی به طور معمول جراحی زیبایی گوش طرفداران بیشتری دارد .

بسیاری از متقاضیان در ارتباط با کاندیدای مناسب اتوپلاستی سوال می کنند .

در ادامه مقاله مباحث مختلفی در ارتباط با جراحی گوش را بررسی خواهیم کرد تا بیماران ، اطلاعات اولیه موردنیاز خود را کسب کنند.

جراحی گوش

کاندیدای مناسب اتوپلاستی

به طور کلی تمامی افرادی که به اختلالات ظاهری گوش مبتلا هستند ، می توانند اقدام به جراحی زیبایی گوش نمایند اما در برخی از موارد شرایط جسمی بیمار برای جراحي گوش مناسب نمی باشد.

در چنین شرایطی جراح و متخصص گوش ، بیمار را از انجام اتوپلاستی منصرف می کند و او را از عواقب انجام جراحی گوش مطلع می سازد.

در نهایت برای مطلع شدن از اینکه کاندید مناسبی هستید یا خیر ، بهتر است که به پزشک مراجعه کنید تا شرایط تان به طور کامل بررسی شود.

دقت داشته باشید که جراحي گوش محدودیت سنی ندارد و کودکانی که رشد گوش هایشان تکمیل شده باشد نیز کاندید مناسبی برای اتوپلاستی هستند.

جراحی گوش در کودکان

اکثریت والدین به دلیل شایعاتی که در ارتباط با جراحی و عوارض حاصل از آن شنیده اند ، جراحی گوش کودک را به تعویق می اندازند.

در اصل کودکان ، بهترین کاندید برای اتوپلاستی هستند زیرا اختلالات گوش به طور دائم قابل مخفی کردن نیستند و همین امر احتمال تمسخر کودک در مدرسه یا مهدکودک را افزایش می دهد.

تمسخر کودک تاثیر بسیار منفی در روحیه او دارد و می تواند آینده کودک را نیز تحت تاثیر قرار دهد به همین دلیل توصیه می شود والدین در سنین کودکی اقدام به جراحی گوش کودک خود نمایند و با انتخاب یک جراح متخصص گوش ، تضمینی برای انجام صحیح جراحي گوش به دست آورند.

جراحی گوش

نحوه انجام جراحي گوش

برش های موردنیاز برای اتوپلاستی در پشت گوش زده می شود و حتی در طی دوران نقاهت نیز بخیه ها به سختی قابل مشاهده هستند و در صورت نیاز از پیوند غضروف نیز استفاده می شود.

به طور کلی جراحی زیبایی گوش اگر توسط یک جراح گوش حاذق انجام شود عارضه ای را به دنبال نخواهد داشت و متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر ، بهتر است با جراح گوش صحبت کنند.

مراقبت های بعد از جراحی گوش

  • پس از جراحی مصرف به موقع و طبق دستور آنتی بیوتیک و سایر دارو ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
  • پس از عمل باید گوشی که تحت جراحی قرار گرفته به سمت بالا نگه داشته شود . تا چند روز کاملا استراحت کنید.
  • توجه داشته باشید که احساس درد و ناراحتی پس از جراحی گوش کاملا عادی بوده و جای نگرانی نیست. شما می توانید به منظور کنترل درد از دارو های مسکنی که دکتر معالج برای شما تجویز نموده استفاده کنید.
  • بعد از جراحی گوش تا جای ممکن از فین کردن خودداری نمایید و در صورت لزوم به آرامی این کار را انجام دهید تا به اجزای صورت فشار وارد نشود.
  • در هفته های اول بعد از عمل گوش ، به هنگام عطسه و سرفه دهان خود را کاملا باز کنید.
  • پس از دو یا سه روز می توانید به آرامی به انجام کار های روزمره خود بپردازید. بلند کردن اجسام سنگین که وزن آنها حدودا بیشتر از دو کیلو است ممکن است به گوش فشار وارد کند ، بنابراین از انجام آن ها خودداری نمایید. تا چند هفته از زور زدن و خم شدن نیز پرهیز کنید.
  • چنانچه پس از عمل گوش صداهای مختلفی همچون وزوز شنیدید، نگران نشوید چرا که این صدا ها طبیعی بوده و پس از 3 الی 5 هفته به تدریج برطرف می شوند.
  • به طبع پس از اتوپلاستی به روی گوش پانسمانی قرار می گیرد. وجود پانسمان ، مایع و خون در گوش میانی موجب می شود تا حدودی دچار کاهش شنوایی شوید. بنابراین نگران نشوید.
  • در صورتی که درجه حرارت بدن شما افزایش یافت و متوجه خروج بیش از حد ترشحات و چرک از گوش خود شدید حتما به پزشک معالج خود مراجعه نمایید اما در صورتی که مقدار آن کمتر بود جای نگرانی نیست و امری طبیعی می باشد.

جراحی گوش

ادامه مراقبت های بعد از جراحی گوش

  • برای مسافرت هایی هوایی با پزشک خود مشورت کنید.
  • تا مدتی شنا کردن و شیرجه زدن در آب ممنوع می باشد.
  • تا زمانی که دوران نقاهت پس از جراحی گوش شما به اتمام نرسیده، مراقب خیس نشدن گوش خود باشید. چرا که در صورت خیس شدن امکان بروز عفونت وجود دارد. در صورت ترشح داشتن یا خیس شدن پشت گوش و خط بخیه ، از پماد های حاوی آنتی بیوتیک استفاده  کنید و لایه ای نازک به روی آن بزنید.
  • بعد از گذشت 2 تا 3 هفته که لوله استاش باز شد و هوا وارد گوش میانی می شود، ممکن است درد شدیدی را احساس کنید.
  • در صورت لزوم استفاده از سمعک مانعی ندارد.
  • پس از گذشت یک ماه برای معاینه مجدد به پزشک خود مراجعه نمایید.
Call Now Button